Μηχανογραφικά έντυπα

Στον τομέα εντύπων λογιστηρίου διαθέτουμε τμήμα που απαρτίζεται από στελέχη έτοιμα να σας συμβουλεύσουν για ζητήματα λειτουργικότητας και κόστους προτείνοντας καλαίσθητες φόρμες για τις δικές σας ανάγκες.

Η εταιρεία μας προσφέρει εγγύηση υψηλής ποιότητας, αφού η εισαγωγή του χαρτιού (απλού, χημικού ή αυτογραφικού) γίνεται σε ρολά και η διαμόρφωση και εκτύπωσή του γίνονται ταυτόχρονα, παρέχοντας μηχανογραφικά έντυπα με πολλαπλότητα (διπλότυπα, τριπλότυπα κλπ) αλλά και διαφόρων ειδών όπως αποδείξεις ενσωματωμένες σε τιμολόγια, εισιτήρια, επιταγές, ζυγολόγια, κ.ο.κ.

Ο προσεκτικός σχεδιασμός, οι διαχωρισμοί κατευθείαν σε τσίγκο (CTP) και τα σύγχρονα μηχανήματα εκτύπωσης, διαμόρφωσης και σύνθεσης εγγυώνται άψογο τελικό αποτέλεσμα. Η καθετοποιημένη παραγωγή (σχεδιασμός, εκτύπωση, σύνθεση) εξασφαλίζει εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές και σύντομους χρόνους παράδοσης.

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε έντυπα μεγάλων προγραμματιστικών οίκων (Singular-Logic, Altec,κλπ) σας προμηθεύουμε τα ανάλογα έντυπα και αναλαμβάνουμε την προεκτύπωσή τους.

Offset Εκτυπώσεις
Offset Εκτυπώσεις

Offset Εκτυπώσεις

Kαθετοποιημένη παραγωγή με ανταγωνιστικές τιμές.

Δημιουργία Μακέτας
Δημιουργία Μακέτας

Δημιουργία Μακέτας

Πρωτότυπες ιδέες, φαντασία και χρονική συνέπεια.

Μηχανογραφικά Έντυπα
Μηχανογραφικά Έντυπα

Μηχανογραφικά Έντυπα

Το ατελιέ διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Βιβλιοδεσία
Βιβλιοδεσία

Βιβλιοδεσία

Εκτυπώσεις άριστης ποιότητας, μεγάλες ταχύτητες παραγωγής.